Ara

Usta Öğreticilerimizin Aralık ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

Usta Öğreticilerimizin Kasım ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Tüm kadrolu öğretmenlerimizin dikkatine Ara Tatil seminerleri uzaktan yapılacaktır.

13-17 Kasım Seminer Haftası Kursları hakkında Önemli Duyuru

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2022-4 DÖNEMİ EK SINAV DUYURUSU

Usta Öğreticilerimizin Ekim ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU SONUÇ LİSTESİ

Usta Öğreticilerimizin Eylül ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Tüm kadrolu öğretmenlerimizin dikkatine Eylül Dönemi seminerleri yüz yüze yapılacaktır.

4-8 Eylül Seminer Haftası Kursları hakkında Önemli Duyuru

Ağu

Açık Öğretim 2022/3 Dönem sınav sonuçları açıklandı.

Ağu

Usta Öğreticilerimizin Ağustos ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.