DİYARBAKIR / SİLVAN - Silvan Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Tüm kadrolu öğretmenlerimizin dikkatine Ara Tatil seminerleri uzaktan yapılacaktır.

Nis

2022-2 DÖNEMİ SINAVI ONLİNE OLACAK

Mrt

Kurumumuz Bünyesinde Silvan Belediyesi Sanat Akademi'sinde 31.03.2023 tarihi itibari ile KEMAN EĞİTİMİ kursu açılacaktır.

Mrt

Kurumumuz Bünyesinde Gençlik Spor Merkezi'nde 05.04.2023 tarihi itibari ile HENTBOL kursu açılacaktır.

Mrt

Usta Öğreticilerimizin Mart ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Mrt

Yetişkinler için Okuma-Yazma STS Tarihleri Açıklandı.

Şbt

Usta Öğreticilerimizin Şubat ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Şbt

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 06.02.2023 Pazartesi günü tüm kurslarımıza ara verilmiştir.

Ock

Usta Öğreticilerimizin Ocak ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Ock

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM ÇEVRİM İÇİ (ONLINE) SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Ara

Usta Öğreticilerimizin Aralık ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Ara

9 Aralık 2022 tarihi saat 09.30 ile 20 Aralık 2022 tarihi saat 23:59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır. Çevrimiçi sınavların başlangıç ve bitiş saatlerinde Türkiye saati dikkate alınacaktır.

Ara

Kurumumuz bünyesinde açılacak olan Müzik, Resim ve Tiyatro alanlarındaki kurslar için usta öğretici alımı olacaktır. Başvurular Silvan Halk Eğitimi merkezine şahsen yapılacaktır.

Kas

22 Ağustos-14 Ekim 2022 tarihleri arasında ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptıran açık öğretim lise ve orta okul öğrencilerimizin 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem sınavları;