DİYARBAKIR / SİLVAN - Silvan Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında kültürel ve sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmesi amacıyla hayat boyu öğrenme kurumlarınca anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı etkinlikler tüm okullarımızda uygulanacaktır

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı halk eğitimi merkezlerinde son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan toplam 6 milyon 81 bin 680 vatandaş yararlandı.

Nis

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

Nis

Müzik alanının Keman branşında Usta Öğreticiye İhtiyaç duyulmaktadır.

Nis

Müzik alanının Gitar branşında Usta Öğreticiye İhtiyaç duyulmaktadır.

Kurumumuz bünyesinde Müzik Kurslarımız Başlıyor

Mrt

Müdürlüğümüz bünyesinde Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Kursu  açılması planlanmaktadır. Katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları önemle rica olunur..

KURSA/PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1. Okur Yazar olmak,
2. 15 yaşını tamamlamış olmak,

Kursa katılmak isteyenler;

Mrt

Silvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silvan Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile  YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ ve YEŞİLÇAM FİLM KAREKTERLERİ RESİM SERGİSİ düzenlendi. Keman eğitmeni Resim eğitmeni Bilge KATAR, Mehmet KATAR ve kurs öğrencilerinin emekleri için teşekkür ederiz.

2024 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ

Şbt

ERASMUS Projesi kapsamında kurumuzun projesinde görev almak isteyen usta öğreticilerimiz 14.02.2023 Çarşamba günü saat 12.00 'a kadar dilekçe ile müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.

Makine Teknolojisi Alanında Usta Öğreticiye İhtiyaç duyulmaktadır.

Ara

Tüm Öğretmenlerimizin, Öğrencilerimizin, Velilerimizin ve Personelimizin yeni yılını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ara

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 18.12.2023 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Ara

Müdürlüğümüz bünyesinde Bilgisayarda Hızlı Klâvye Kullanımı Kursu 16 Aralık 2023 Cumartesi günü başlayacak olup hafta sonları olacaktır. Katılmak isteyenler başvuru yapabilirler.

Ara

''Acı duyabiliyorsan, canlısın. Başkalarının acısını duyabiliyorsan, insansın''