May

LGS KAPSAMINDAKİ AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MERKEZİ SINAV GİRİŞ BİLGİLERİ ERİŞİME AÇILDI

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun.

May

Tüm Annelerimizin ve Anne adaylarımızın "Anneler Günü" kutlu olsun.

May

''Acı duyabiliyorsan, canlısın. Başkalarının acısını duyabiliyorsan, insansın''

May

İlçe Halk Kütüphanesinde 37-72 Ay (3-6 Yaş) Oyun Odası Kursumuz Açılmıştır.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı eğitim kurumlarında kültürel ve sanatsal sosyal etkinlikler düzenlenmesi amacıyla hayat boyu öğrenme kurumlarınca anaokulu, ilkokul ve ortaokullarda öğrenim gören öğrencilerle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yer aldığı 22-26 Nisan 2024 tarihleri arasında geleneksel sanatlar ile kültürel mirasımızın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Buluşuyor" temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller" adlı etkinlikler tüm okullarımızda uygulanacaktır

Nis

Millî Eğitim Bakanlığı halk eğitimi merkezlerinde son 6 ayda açılan 354 bin 72 kurstan toplam 6 milyon 81 bin 680 vatandaş yararlandı.

Nis

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

Nis

Müzik alanının Keman branşında Usta Öğreticiye İhtiyaç duyulmaktadır.

Nis

Müzik alanının Gitar branşında Usta Öğreticiye İhtiyaç duyulmaktadır.

Kurumumuz bünyesinde Müzik Kurslarımız Başlıyor

Mrt

Müdürlüğümüz bünyesinde Bilgisayar İşletmenliği (Operatörlüğü) Kursu  açılması planlanmaktadır. Katılmak isteyenlerin başvuru yapmaları önemle rica olunur..

KURSA/PROGRAMA GİRİŞ KOŞULLARI

1. Okur Yazar olmak,
2. 15 yaşını tamamlamış olmak,

Kursa katılmak isteyenler;

Mrt

Silvan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Silvan Halk Eğitim Merkezinin işbirliği ile  YEŞİLÇAM FİLM MÜZİKLERİ KONSERİ ve YEŞİLÇAM FİLM KAREKTERLERİ RESİM SERGİSİ düzenlendi. Keman eğitmeni Resim eğitmeni Bilge KATAR, Mehmet KATAR ve kurs öğrencilerinin emekleri için teşekkür ederiz.

2024 YILI RAMAZAN İMSAKİYESİ

Şbt

ERASMUS Projesi kapsamında kurumuzun projesinde görev almak isteyen usta öğreticilerimiz 14.02.2023 Çarşamba günü saat 12.00 'a kadar dilekçe ile müdürlüğümüze başvuru yapmaları gerekmektedir.