LGS Sınav Giriş Bilgileri (Açık Ortaokul)

LGS KAPSAMINDAKİ AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN MERKEZİ SINAV GİRİŞ BİLGİLERİ ERİŞİME AÇILDI

Millî Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 2 Haziran Pazar günü yapılacak merkezî sınavın giriş bilgileri yayımlandı.

LGS kapsamındaki sınava girecek Açık Öğretim Ortaokulu öğrencilerinin merkezî sınava yönelik sınav merkezi, bina, salon ve sıra bilgileri ile sınav tedbirlerine ilişkin bilgilere aionet ( Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Yönetim Sistemi) üzerinden ulaşılabilecektir.

Öğrenciler; Fotoğraflı Sınav Giriş Belgelerini, Halk Eğitimi Merkezi müdürlüklerine başvurarak  onaylatıp alacaklardır.

Halk Eğitimi Merkezi müdürlükleri "Sınavla Öğrenci Alan Okullar Sınavı" sekmesinden indirerek onaylı bir şekilde öğrencilere vereceklerdir.

Sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına ilişkin merkezî sınav giriş yeri bilgilerinizi görmek için  tıklayınız.

Yayın: 26.05.2024 - Güncelleme: 26.05.2024 18:56 - Görüntülenme: 157