Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Dijital Okur Yazarlık Orta Seviye Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Dijital Okur Yazarlık Temel Seviye Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Kent Yaşamı Seminerini tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarız.

Açık Öğretim Sistemlerinde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; aramızdan ayılışının 85.yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Açık öğretim okulları 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında  tamamlanmıştı. Ancak görülen lüzum üzerine 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ekim 2023 tarihinden 05 Kasım 2023 tarihi saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online  Nesnelerin İnterneti Seminerini tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KESİN SONUÇ LİSTESİ

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Yedieminlik Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Su Okuryazarlığı Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Önümüzdeki Hafta Açılması Planlanan Kurslarımız.

Ağu

YKS (AYT-TYT-YDT)'ye hazırlanan öğrencilerimiz için açılacak olan ücretsiz ''Üniversite Hazırlık Kurs'' başvuruları 28 Ağustos'a kadar....

Ağu

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Çocukla İletişim Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.