Makine Teknolojisi Alanında Usta Öğreticiye İhtiyaç duyulmaktadır.

Ara

Tüm Öğretmenlerimizin, Öğrencilerimizin, Velilerimizin ve Personelimizin yeni yılını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ara

23-24 Aralık 2023 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Okulları 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Dönem Sınavlarının sınav giriş belgeleri 18.12.2023 tarihinden itibaren Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim sisteminde yayımlanmaya başlanmıştır.

Ara

Müdürlüğümüz bünyesinde Bilgisayarda Hızlı Klâvye Kullanımı Kursu 16 Aralık 2023 Cumartesi günü başlayacak olup hafta sonları olacaktır. Katılmak isteyenler başvuru yapabilirler.

Ara

''Acı duyabiliyorsan, canlısın. Başkalarının acısını duyabiliyorsan, insansın''

Kas

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Dijital Okur Yazarlık Orta Seviye Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Kas

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Dijital Okur Yazarlık Temel Seviye Kursunu tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Kas

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online Kent Yaşamı Seminerini tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

Kas

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarız.

Kas

Açık Öğretim Sistemlerinde fotoğrafı yüklü olmayan öğrencilerimizin biyometrik fotoğrafını Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne götürerek sisteme yükletmesi gerekmektedir.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; aramızdan ayılışının 85.yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

Açık öğretim okulları 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında  tamamlanmıştı. Ancak görülen lüzum üzerine 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ekim 2023 tarihinden 05 Kasım 2023 tarihi saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN

Ekm

Websitemizde bulunan HEMBA bağlantısı ile online  Nesnelerin İnterneti Seminerini tamamlayarak belge sahibi olabilirsiniz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU KESİN SONUÇ LİSTESİ