DİYARBAKIR / SİLVAN - Silvan Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Kurumumuz tarafından 39 proje okulunda kurslar açılmaya başlamıştır.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" hayata geçirildi. Proje için 3 milyar liralık bütçe ayrıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü kutlu olsun.

Mrt

Üstün bir mücadele ve kahramanlıklarla kazanılan Kurtuluş Savaşı sonrası, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un "Kahraman Ordumuza" hitaben yazmış olduğu şiir, 12 Mart 1921 tarihinde Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

Mrt

Kurumumuza ait İnstagram hesabı çalınmış olup yapılan paylaşımlara itibar edilmemesi önemle rica olunur.

Şbt

Tüm İslam Aleminin Miraç Kandilini kutluyor hayırlara vesile olması diliyoruz.

Şbt

Kurumumuzda açılan İngilizce kurusumuz sona ermiştir. Başarılı olan kursiyerlerimizi tebrik eder Usta öğreticimiz Büşra IŞIK'a teşekkür ederiz.

Şbt

Gençlik ve Spor Merkezinde Açılan Resim Sanat Eğitimi kursumuzdan görüntüler. Usta Öğreticimiz Rogeş ALTINSOY'a teşekkür eder kursiyerlerini tebrik ediyoruz.

Şbt

Antalya Kemer de düzenlenen 2022 Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonasına katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Kurumumuz bünyesinde açılacak Aşçı Yardımcılığı Kursu için usta öğretici alımı yapılacaktır. Başvurular Silvan Halk Eğitimi merkezine şahsen yapılacaktır.

Şbt

Kurumumuz bünyesinde açılacak Sepet Örücülüğü Kursu için usta öğretici alımı yapılacaktır. Başvurular Silvan Halk Eğitimi merkezine şahsen yapılacaktır.

Şbt

Antalya Kemer de düzenlenen 2022 Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası na katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığına bağlı 81 ilde faaliyet gösteren 996 halk eğitimi merkezinden 2022 yılı Ocak ayında 602 bin 282 vatandaş yararlandı. Ocak ayında kurslardan yararlanan vatandaşların % 67'si kadınlardan oluşuyor.

Ock

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 19.01.2022 Çarşamba gününden sonra 20.01.2022 Perşembe günü ile 21.01.2022 Cuma günü de  tüm kurslarımıza ara verilmiştir.

Ock

Kurumumuz bünyesinde Dijital Fotoğrafçılık Kursu açılacaktır. Kayıt olmak için Halk Eğitimi Merkezimizden bilgi alabilirsiniz.