Mrt

Silvan'dan çok sayıda berber ile kuaför depremzede vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için Kahramanmaraş iline gitmiştir.

AÇIK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Tüm İslam Aleminin Regaip Kandilini kutluyor hayırlara vesile olması diliyoruz.

Gençlik Spor Merkezinde 13.01.2023 Cuma günü Okçuluk kursumuz başlıyor.

Hafta Sonu yapılan denetimler ile kurslarımızı yerinde inceledik.

Ara

Mevlana Haftası ile ilgili etkinlikler yapıldı. ÇATOM da sabah ve öğlen oyun odası kurslarımızdaki miniklerle günün önemini kavratacak etkinlikler yapıldı. Değerli usta öğreticimiz Amine YILDIZ ' ı tebrik ediyoruz.

Ara

El Sanatları Teknolojisi alanında Malabadi Aile Destek Merkezinde ''Mis Sabun Üretimi'' kursumuz 07.12.2022 Çarşamba günü başlıyor.

Kurumumuz bünyesinde 39 proje okulunda kurslar açılacaktır.

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarız.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; aramızdan ayılışının 84.yılında saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Müdürlüğümüz bünyesinde merkez binamızda Aşçı Çırağı Kursu açılacaktır.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'MIZ KUTLU OLSUN

Müdürlüğümüz bünyesinde İngilizce A1 seviye kursu açılacaktır.

Kurumumuz bünyesinde Malabadi Aile Destek Merkezinde açılan El Sanatları kurslarımızdan ürünler

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı usta öğretici başvuruları nihai puan sıralamaları yayınlanmıştır.