Kamuoyuna Duyurulur

Sosyal medya üzerinden kurum müdürümüz hakkında yapılan asılsız ithamlara karşı açıklama yapılma gereği duyulmuştur.

Kurumumuz tarafından usta öğretici nimet kalkan adına açılan kursun denetiminde öğrenci yetersizliği olduğu tarafımızca tespit edilmiştir. Tespitler tutanakla imza altına alınmış olup gerekli uyarı yapılmış ve öğrenci yetersizliğinin kabul edilemeyeceği kendisine bildirilmiştir. Kursu tarafımızca kapatılmamış olup 28.03.2023 tarihinde sona ermiştir. Öğrencilerinin olması durumunda kursu açılabileceği kendisine söylenmiş fakat öğrencilerinin devam sorunu olmadan kursunun yeniden açılması talebinde bulunmuştur.  Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliğinin 26,27 ve 45. Maddelerine  göre öğrencisi olmadan kurs açılamayacağı ve oluşacak kamu zararının önüne geçilmesi için bu isteği kabul edilmemiştir.

Kurum müdürümüz ile alakalı olmayan bu durum tüm kamuoyuna duyurulur.

Yayın: 06.04.2023 - Güncelleme: 01.05.2023 21:08 - Görüntülenme: 254