Haz

Usta Öğreticilerimizin HAZİRAN ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

May

e-Sınav randevu işlemleri başlamıştır.

May

e-Sınav randevu işlemleri başlamıştır.

May

Usta Öğreticilerimizin MAYIS ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Lise 3.Dönem e-sınav duyurusu

Ortaokul 3.Dönem e-sınav duyurusu

Nis

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Önemli Duyuru

Nis

Usta Öğreticilerimizin Nisan ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Proje Başvuru

Mrt

Usta Öğreticilerimizin Mart ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR

Ock

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU   2023 - 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Ock

Usta Öğreticilerimizin Şubat ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.