Nis

Açık Öğretim  Lisesi 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı 3. dönem kayıt yenileme işlemleri  19 Nisan 2024 tarihinden, 13 Mayıs 2024 tarihi mesai bitiminde kadar yapılabilecektir.

Önemli Duyuru

Nis

Usta Öğreticilerimizin Nisan ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Proje Başvuru

Mrt

Usta Öğreticilerimizin Mart ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR

Ock

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU   2023 - 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME TARİHLERİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Ock

Usta Öğreticilerimizin Şubat ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM KURUMLARI 2023-2024 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANMIŞTIR.

Ock

Usta Öğreticilerimizin Ocak ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2.DÖNEMİ KAYIT YENİLEME İLE İLK KAYIT İŞ VE İŞLEMLERİ 27 ARALIK 2023 TARİHİNDE BAŞLAYACAK OLUP AŞAĞIDAKİ KILAVUZLAR DOĞRULTUSUNDA YAPILACAKTIR.

Ara

Usta Öğreticilerimizin Aralık ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

AÇIK ÖĞRETİM ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE