E-Sınav Giriş Belgesi(Açık Öğretim Lisesi)

23 Mayıs - 3 Haziran 2024 tarihleri arasında e-Sınav randevusu alan öğrenciler için 3.Dönem  e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

3.Dönem sınavları için 9 veya altında ders seçen öğrencilerden e-Sınav randevusu alan öğrenciler e-Sınav giriş belgelerini 24 Haziran 2024 tarihinden sınav tarihine kadar alabilecektir.

-  Öğrenciler, Öğrenci / T.C. Kimlik Numarası ve şifrelerini kullanarak

https://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx  internet adresinden sınav giriş belgelerini alabilirler.

- e-Sınav, 81 il ve KKTC' de belirlenen e-Sınav merkezlerinde 1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak olup e-Sınav randevusu alanlar sınava katılabilecektir.

- Açık Öğretim Lisesi Bilgi Yönetim Sisteminde fotoğrafı olmayan öğrenciler e-Sınav giriş belgesi alamayacaktır. Öğrenciler, fotoğraflarını en yakın halk eğitimi merkezleri / irtibat büroları aracılığı ile Bilgi Yönetim Sistemine yükletmeleri halinde e-Sınav giriş belgelerini alabilecektir.

- e-Sınav randevusu alıp sınava girmeyen öğrencilere tekrar e-Sınav randevusu verilmeyecektir.

- e-Sınav randevusu alan öğrenciler 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde basılı evrakla yüz yüze yapılacak olan sınava katılamayacaktır.

-3.Dönem sınavlarında 9'dan fazla dersten sınava katılacak öğrenciler ile e-Sınav randevusu almayan öğrenciler 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde basılı evrakla yüz yüze yapılacak olan sınava katılacaktır.

Yayın: 24.06.2024 - Güncelleme: 24.06.2024 22:01 - Görüntülenme: 98