T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DİYARBAKIR / SİLVAN - Silvan Halk Eğitimi Merkezi

Nisan Ayı Ek Ders Puantaj Cetveli

Usta Öğreticilerimizin Nisan ayına ait ek derslerinin ilgili forma işlenerek aşağıda belirtilen tarihlerde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü - Muhasebe birimine ıslak imzalı-onaylanmış olarak elden ya da dys üzerinden teslim edilmesi önemle rica olunur.

 

Nisan ayı Emekli Usta Öğretici ekders puantaj cetvelini indirmek için TIKLAYINIZ. 

Nisan ayı Ücretli Usta Öğretici ekders puantaj cetvelini indirmek için TIKLAYINIZ.

Nisan ayı Kadrolu/Sözleşmeli ekders puantaj cetvelini indirmek için TIKLAYINIZ.

 

Kurumu dışında kurs veren Kadrolu/Sözleşmeli öğretmen ile Kamu Personellerimizin ek ders puantaj cetvellerini 19 Nisan 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar;

Ücretli ve Emekli Usta öğreticilerimizin ek ders puantaj cetvellerini 22 Nisan 2024 Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim etmeleri rica olunur.

Kurumunda kurs veren Kadrolu/Sözleşmeli öğretmenlerimizin kurumumuzca ekders çizelgesi düzenlenip okullarına DYS den gönderilmektedir. İlgili okullardaki ilgili öğretmenin ekdersi okulundaki ekders çizelgesine eklenerek Milli Eğitime gönderilmelidir.

 

UYARI-1:

-Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle 1 Nisan 2024 P.Tesi günü tüm okullarda ve merkez binamızdaki kurslar tatil edildiğinden, okullardaki ve merkez binamızdaki emekli ve ücretli usta öğreticilerimize ek ders yazılmayacaktır.

UYARI - 2: 

Kadrolu ve Sözleşmeli Öğretmenlerimize Seminer haftası (8-12 Nisan 2024)' nda ek ders yazılmayacaktır. (Gerekçe; Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Kurumları Yönetmeliği Madde-52)

UYARI-3:

Ücretli ve Emekli Usta Öğreticilerimiz ile Kamu Personellerimize Kurban Bayramı Tatili nedeni ile  (8-12 Nisan 2024 ) tarihleri arasında ek ders yazılmayacaktır.

UYARI-4:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında kurs planlanması yapılmadığından tüm usta öğreticilerimize ek ders yazılmayacaktır.

UYARI-5:

Ek ders puantaj cetvelini doldururken e-yaygın sisteminizden giriş yapıp hangi gün kaç saat dersinizin olduğunu kontrol ederek doldurmayı unutmayınız

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.04.2024 - Güncelleme: 16.04.2024 23:43 - Görüntülenme: 900
  Beğen | 2  kişi beğendi